Bel ons 0619291322 Mail ons info@fysiotherapiewitteveen.nl

Fysiotherapie

Fysiotherapie helpt je om vrij te bewegen. Soms kun je dit niet door bijvoorbeeld rugklachten, pijn in de nek, een operatie of een blessure ontstaan tijdens het sporten. Tijdens het werk, het huishouden of het sporten beweegt je lichaam daardoor moeilijker dan je eigenlijk wil. Als fysiotherapeut zijn wij specialist in beweging. Bij lichamelijke klachten helpt Fysiotherapie Witteveen je graag om weer vrijuit en pijnvrij te kunnen bewegen.

Het eerste contact met ons bestaat uit een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Naar aanleiding van het onderzoek wordt gezamenlijk een passend behandelplan gemaakt. De behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit Dry Needling, triggerpoint massage, oefentherapie, mobiliseren, tapen of een combinatie daarvan. In alle gevallen neemt actief bewegen een belangrijke plaats in bij je behandeling. Vaak wordt een oefenprogramma samengesteld om thuis zelfstandig uit te voeren. Bij de diagnostiek en/of het revalidatieproces kunnen wij, waar nodig, echografie inzetten om een gerichter en efficiënter (behandel)plan te maken. Lees hier meer over echografie.

Een behandeling bij Fysiotherapie Witteveen duurt 30 minuten. Daarin vinden wij het belangrijk dat wij aan je verwachtingen kunnen voldoen en je zonder vraagtekens de deur uit loopt.

Bij welke klachten kunnen wij u helpen?
* revalidatie na een operatie (bijvoorbeeld een nieuwe knie/heup);
* blessure opgelopen tijdens het sporten;
* (langdurige) pijn tijdens alledaagse activiteiten en/of werk;
* chronische pijn.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden.